Buscador Avançat

No trobes el que estàs buscant?
Posa't en contacte amb nosaltres i resoldrem el teu dubte.

Àrea de client

Ja tens un compte?

Acabem les obres i ho celebrem!!!

Acabem les obres i ho celebrem!!!

Índex

Projecte d’una nova activitat

Fa vora 3 anys el Cesc i la Jose viuen a Mura i aviat farà dos anys que no ho vam poder celebrar a conseqüència de la pluja. Ens feia molta il·lusió fer-ho perquè hem esperat i lluitat molt per poder tindre casa nostra. També sabreu, i si no us ho diem ara, que el darrer any i mig hem estat treballant en un projecte d’activitat per a la casa.

Doncs aquest projecte a partir de mitjans agost serà una realitat. I aquest 26 setembre, plogui o nevi, ho volem celebrar amb TOTS vosaltres. Amb aquells que ens vam quedar amb les ganes de vindre i amb aquells que els pugui interessar això d’El SALT.

Molt resumidament El SALT, és un allotjament a la natura amb molta hospitalitat. Un espai adequat a grups, entitats de lleure, escoles i famílies per tal que puguin passar el dia, fer-hi estada i moltes més coses. Si voleu més informació sobre El SALT podeu consultar el web: www.elsaltmura.cat

Finalment, ens ajudaríeu molt en la promoció d’aquest projecte si ens agregueu com a amics i compartiu aquesta informació i la resta d’activitats que des d’El SALT anirem anirem anunciant.

Moltíssimes gràcies i fins aviat!!!

Comparteix aquesta noticia:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram
Compartició en email

També et pot interessar...

Casa de l'Obàc

Ja són aquí!!!

Ens han fet patir però al final han arribat!!! Comprades a Alemanya però provinents d’Estònia, la tina i la sauna han vingut en un trailer de 21m.

LLEGEIX MÉS

EstadesConsulta disponibilitat