Barbacoa per a nens

70.00

Tots els nens tenen curiositat pel foc. Utilitzar-lo, dominar-lo, experimentar-lo d’una manera divertida dóna confiança als nens i els permet posar en proporció el perill d’incendi. Aquests coneixements són especialment valuosos per al desenvolupament educatiu del nen.

És  bonic veure la fascinació amb què els nens miren el foc, col·locant-hi amb cura branquetes i experimentant la seva calor. En aquest entorn, fins i tot el més sorollós s’instal·la i es torna tranquil i tranquil. Per descomptat, el Zwergenfeuer també dóna molt de plaer als adults. Com que és un petit fogueró, es pot utilitzar a qualsevol lloc del jardí. Proporciona llum i una calor agradable.

Categoria:

Descripció

La barbacoa és especialment adequada per familiaritzar els nens amb l’element del foc. L’experiència amb molts grups de nens ha demostrat que és possible que aprenguin a utilitzar el foc amb seguretat  i que es diverteixin molt en el procés. Mirar al foc, coure botifarres o fer pa al pal: tot això i molt més es pot fer amb seguretat amb aquest braser.

Combustible

Qualsevol fusta seca, branques i branques es pot utilitzar com a combustible. En cap cas s’ha d’utilitzar fusta laminada o plàstics per cremar.

Torrat a la Zwergenfeuer

També podeu rostir bé els aliments al Zwergenfeuer. Concretament per això, també subministrem una paella d’acer i suports de ceràmica. Des de patates rostides fins a crispetes de blat de moro casolanes: els joves xefs poden evocar tot això i molt més al Zwergenfeuer. Significa diversió per a grans i petits.

Funcionament

El Zwergenfeuer només s’ha d’utilitzar a l’aire lliure, sobre una base plana i no inflamable.

Ús

El Zwergenfeuer no és indestructible. La ceràmica es pot danyar si s’hi llença fusta descuidadament o si es colpeja o es colpeja. Els danys físics es veuen agreujats per la càrrega de calor i es poden produir esquerdes. El DENK Zwergenfeuer ha estat provat per a la durabilitat de la calor. No acceptem cap responsabilitat en cas d’ús inadequat.

Neteja

La cendra es pot buidar després de l’ús. La cendra de fusta fa un adob excepcional. Tingueu en compte que les cendres poden romandre brillants sota la superfície fins a 24 hores. La neteja de la ceràmica no és necessària.

A l’hivern

Durant el temps de gelada, el Zwergenfeuer s’ha de mantenir sota abric. En cas contrari, l’aigua podria assentar-se i congelar-se i trencar la ceràmica de macroporos. Per descomptat, és possible utilitzar el Zwergenfeuer durant tot l’hivern.

Seguretat: tingueu en compte

  • Els nens només poden jugar amb el Zwergenfeuer sota la supervisió d’un adult.
  • Quan s’utilitza, el Zwergenfeuer s’escalfa a l’exterior i hi ha risc de cremar-se.
  • Per encendre el foc, si us plau, utilitzeu estelles de llenya o encenedors. En cap cas s’ha d’utilitzar un accelerador líquid.
  • El foc a la Zwergenfeuer està sempre controlat; no es fa massa gran i no pot caure cendra calenta.
  • No sol ser necessari apagar el Zwergenfeuer. La cendra hi roman dins fins que es refreda. S’ha d’utilitzar sorra per apagar el foc ràpidament. Si us plau, no hi aboqui mai aigua. Això pot provocar danys al Zwergenfeuer.

Us desitgem a vosaltres i als vostres fills molta felicitat amb el Zwergenfeuer.

Els brasers DENK estan fets a mà a Alemanya amb CeraFlam®, la ceràmica de foc DENK protegida per patent. Cap altre material ceràmic té qualitats tan excepcionals. Ceràmica de foc natural la composició material de la qual és fruit de la investigació espacial.

CeraFlam® és resistent a la calor de manera duradora, emmagatzema la calor durant molt de temps i no envelleix. CeraFlam® només està disponible a DENK. Tot i que el terme braser s’utilitza a nivell mundial, la recepta del compost ceràmic encara és el nostre secret ben guardat avui dia.

CeraFlam® està protegit per la llei de patents.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Barbacoa per a nens”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *