Buscador Avançat

No trobes el que estàs buscant?
Posa't en contacte amb nosaltres i resoldrem el teu dubte.

Àrea de client

Ja tens un compte?
candybar 7 (1)

Estades per aCondicions generals per a totes les estades

Us volem donar les gràcies i la benvinguda a El SALT presentant en els següents apartats la casa amb intenció de facilitar-vos informació per tal d’ajudar en els preparatius i l’estada a El SALT.

Us trobeu envoltats del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i ens caracteritza l’àmbit geogràfic de les Valls del Montcau que destaquen pel paisatge i la diversitat del patrimoni cultural i natural.

Tan si veniu amb l’escola, la família o els amics, la casa i l’entorn és tot un món de possibilitats que valen la pena i nosaltres hi som per servir-vos. Benvinguts i endavant; la porta és oberta!!!

 

Índex

La Reserva

INFORMACIONS GENERALS

Per norma general, perquè sempre es pot mirar de coordinar altres possibilitats, si l’allotjament està reservat per aquell dia, l’hora de sortida és a les 11 del matí i la d’arribada és a partir de les 4 de la tarda. Consultar per a l’admissió d’animals de companyia però en principi es permeten.

No es permet l’allotjament i la utilització de les instal·lacions per a un nombre major de persones del que s’ha acordat. 36 pernoctacions i 125 visitants de dia.

La responsabilitat civil no cobreix persones no allotjades.

Els masovers es diuen Francesc i Mª José i viuen aquí al costat; si necessiteu qualsevol cosa demana’ls-hi.

Geogràficament sou a la part alta del torrent del Ramonet a Mura, al sud del Bages i a cavall de del moianès, el Vallès occidental. Des de la barana a l’esquerra de l’entrada, podeu observar el salt: topònim que dona nom a la casa.

Com arribar

Si veniu de Barcelona, passeu per Sabadell i Matadepera. El navegador us hi portarà. Si veniu de Manresa veniu pel Pont de Vilomara i si veniu de Berga, veniu per Navarcles. Des del Baix Llobregat millor pel Pont de Vilomara

L’accés a El SALT de troba a la dreta justament al  quilòmetre 1,3 de la carretera BV 1223. I us queda ala dreta abans d’arribar a Mura si veniu de Matadepera o Talamanca o a l’esquerra si veniu de Mura.

 

 

Preus

 

 

 

 

 

 

Qué cal portar per dormir?

QUÈ CAL PORTAR PER DORMIR

Heu de portar un sac o bé un llençol per possar sota la manta. Els llits s’equipen amb una funda del matalàs, coixí i funda de coixi per lo que per posar sota la manta es recomana portar un sac  o un llençol.

Oferim la possibilitat de llogar el joc de llençols per 3,5€ i la tovallola de dutxa per 0,5€.

 

Fiança

DRETA A CUINA I RESPONSABILITATS

El SALT és responsable de determintats controls i s’obliga a determinades pràctiques higièniques.

Quan llogueu amb dret de cuina ja sigui per a tota l’estada o només per algun àpat, part d’aquestes responsabilitats recau sobre vosaltres, per lo que resteu obligats a portar a terme les bones pràctiques a continuació indicades:

És responsabilitat dels usuaris que optn per dret a cuina:

Manipular els alients tal i com indica el manual de bones pràctiques higièniques que teniu en un calaix de la cuina.

Els aliments que requereixen refrigeració menys de 24 hores els heu de conservar a menys de 8ºC. Els aliments que requereixen refrigeració més de 24 hores els heu de conservar entre 0ºC i 4ºC. Els aliments congelats els hem de conservar sempre a una temperatura igual o inferior a -18ºC .

La temperatura de cocció dels aliments ha de ser d’entre els 70ºC i 100ºC. La temperatura d’ebullició dels aliments ha de ser de més de 100ºC. Els aliments que es mengen freds, els heu de servir a menys de 8ºC.

Els aliments calents els hem de servir sempre a més de 65ºC, per tant, cal que quan cuinem respectem sempre les temperatures de cocció i si detectem que els plats que preparem no arriben a la temperatura de seguretat (més de 65ºC), caldrà que fem un reescalfament fins a aconseguir-la.

En finalitzar cada àpat heu de fer  la neteja i desinfecció dels de marbres, electrodomèstics, superfícies, estris de treball i vaixella

En acabar, es la vostra obligació:

  1. Deixar en condicions higiènico- sanitàries correctes les superfícies de treball i lliures d’aliments i deixant les brosses netes i buides.
  2. Controlar visulament les temperatures de les neveres i congeladors.
  3. Netejar i desinfectar adeqüadament els marbres, electrodomèstics, superfícies, estris de treball i vaixella.
  4. Prendre les mesures adeqüades davant el tractament d’al·lèrgens i assegurar la traçabilitat dels aliments i les seves condicions.

Així mateix, teniu el dret de reclamar i formular queixa si algun d’aquests no es compleix.

 

Grups de joves menors de 20 anys

INFORMACIONS BREUS I ASPECTES DE RÈGIM INTERN

ANIMALS DE COMPANYIA

Es possible portar gossos respectant les instal·lacions i la resta d’usuaris.

 FARMACIOLA

Al vestíbul dels serveis sanitaris de la planta principal hi ha una farmaciola.

 RESPECTE PER LES INSTAL·LACIONS I L’ENTORN 

Si heu d’enganxar res a les parets feu-ho amb cinta de pintor (que no deixa senyal)

El responsable del grup  es compromet a abonar els desperfectes que s´hi hagin ocasionat.

Quan marxeu seguiu les indicacions indicades a continuació

MENJADOR:

Podeu adequar la posició de les taules al vostre gust però quan marxeu netegeu-les, torneu-les a la posició inicial  i deixeu les cadires a sobre.

Si us fem el menjar, preguem de la vostra col·laboració en el parar i desparar taula.Després de cada àpat les taules han de quedar netes i el terra escombrat.

DORMITORIS

Als dormitoris no es pot jugar, fumar, menjar ni beure
No es pot moure cap llitera, ni canviar els matalassos de llit.

EXTERIORS

La casa disposa de jocs i materials per al lleure en cas que el grup no en porti

No llenceu confeti de paper o plàstic.

RECOLLIDA SELECTIVA

Els ususaris estan obligats a fer recollida selectiva de residus tal i com es mostra en els cartells que es troben escampats per la casa.

MATERIAL DE NETEJA

És en aquest armari

A la cuina, en els armaris de sota les aigüeres hi ha bosses de brossa, draps i balletes.

 Llums exteriors 

La llum del parquing i la coma davant de casa s’encenen i es tanquen automàticament perquè van temporitzades. Si teniu alguna incidècia comuniqueu-ho. De vegades passa.

Recordeu de tancar els llums exteriors quan aneu a dormir

Limitació del volum de la música 

No està permès portar equips de música propis sinó que heu de fer servir els nostresPodeu utilitzar dos espais per escoltar música: el menjador i l’exterior. En ambdos espais hi ha  equips de música amb potència suficient pel ballar de grups  i passar-ho bé fins a l’hora permesa.

Podeu portar la música descarregada en un pen al movil o amb l’ordinador.

No és possible conectar-se a l’internet


Servei d’internet, cobertura de mòbil i connexió 3G

A casa no hi ha wiffi. Bé si que n’hi ha però la senyal ve via satèlit, té molt poca velocitat i les megues són molt cares. Per tant no compteu amb accés a internet sino és per una emergència de consultar una dada.

Amb telèfonica-movistar no hi ha inconvenient de cobertura per la zona tot i que la senyal no és gaire bona. Amb la resta de companyies que no pengen de movistar hi ha problemes de cobertura i cal moure’s fins la carretera (150m) pertindre cobertura estable

 

Abans de marxar

Quan llogueu amb dret de cuina ja sigui per a tota l’estada o només per algun àpat, part d’aquestes responsabilitats recau sobre vosaltres, per lo que resteu obligats a portar a terme la higiene i neteja dels espais. El SALT és responsable de determintats controls i s’obliga a determinades pràctiques higièniques.

Material de neteja 

És en aquest armari

A la cuina, en els armaris de sota les aigüeres hi ha bosses de brossa, draps i balletes.

Habitacions

Deixeu sobre el llit el llençol de sota (no la funda del matalàs), la manta, el llençol i la funda del coixí.

Cuina

Endreceu els estris utilitzats. Si hi ha algun got o plat humit no el deseu.Netegeu els marbres amb un drap humit. Emporteu-vos o llenceu les restes de les neveres. Netegeu la cuina i els fogons.  Escombreu i prou.

Les brosses: Feu-ne recollida selectiva i portar-les als contenidors ubicats darrera la casa; sota les finestres de la cuina.

Menjador

Netegeu les estovalles i eixugueu-les amb paper. No les plegueu si son humides. Netegeu les taules i pugeu les cadires sobre les taules, escombreu i feu una fregada si és molt brut el terra

 Exteriors

Endreceu les taules i cadires  d’aquesta manera.  No plegueu estovalles si són humides  Colliu burilles i brossa si n’hi ha. Llenceu al calaix inferior les brases de la barbacoa si l’heu utilitzat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Normes interiors

ACCIONS PER A UNA ESTADA SOSTENIBLE

Durant l’estada: sopars, dinars, celebracions.. es generen una gran quantitat de residus.

Us demanem que abandoneu la idea que “un dia és un dia” i que un cap de setmana o una celebració és un fet excepcional que pot justificar un comportament poc responsable amb l’entorn. Al contrari, us animem a que aprofiteu per donar exemple als convidats.  Nosaltres hem fet el possible per facilitar-vos les coses.

Preparació

Assabenteu-vos amb antelació del nombre de participants que sereu per tal de preveure la quantitat necessària de menjar i així evitar comprar-ne amb excés.

Utilitzeu el correu electrònic o bé paper reciclat o amb el distintiu de qualitat ambiental per fer la difusió de la festa.

Seguiu uns criteris de compra sostenible en la mesura que us ho permeti el pressupost. Però la pregunta que us heu de fer és erquè és tant barat el menjar que no és de proximitat.

Prioritzeu la compra de productes de proximitat o bé procedents de l’agricultura ecològica per preparar l’àpat. Nosaltres comprem a Mura tota la carn i embotits i en determinades ocasions el pa

Eviteu comprar productes molt envasats (plàstic o paper d’alumini).

Escolliu begudes en envasos grans o retornables.

Eviteu l’ús de llaunes o ampolles de plàstic petites.

Adquiriu productes amb certificació ambiental. Les etiquetes ecològiques són certificats oficials que garanteixen que els productes compleixen uns criteris ambientals en el procés de fabricació, ús i comercialització.

Feu-ne la recollida selectiva de residus.

Utilitzeu la vaixella de casa però per la nit utilitzeu una vaixella compostable; d’aquesta manera disminuireu una part important dels residus generats durant l’àpat. I si opteu per la vaixella biodegradable teniu l’opció d’adquirir-la a casa i els que us sobri us ho abonem.

Si utilitzeu vaixella compostable, informeu els assistents que l’han de llençar al contenidor de matèria orgànica.

Utilitzeu guarniments reutilitzables per decorar l’espai de la festa (banderoles de roba…) o utilitzeu material reutilitzat. Podeu usar residus com ampolles, brics, paper de diari… per fer la vostra pròpia decoració.

Fomenteu l’ús de cotxe compartit o bé afavoriu que la gent vagi a peu.

Informeu als familiars i assistents heu adoptat criteris sostenibles en l’organització de la festa.

Eviteu utilitzar serpentines o confeti de paper i/o plàstic. La neteja posterior és molt costosa.

El dia de la festa un responsable o persona responsable que vetlli per la correcta separació dels residus durant l’àpat.

Tingueu cura que s’utilitzin correctament les escombreries i contenidors.

Si deixeu oberts els contenidors que utilitzareu facilitareu la feina als comensals a l’hora de separar els diferents residus del seu plat. 9

Informeu els participants de com han de separar correctament els residus i feu-ho conjuntament. Així no serà una càrrega per a una única persona i tots en sereu responsables

Expliqueu-ho concretant-t’ho amb els residus específics que es generaran durant el vostre àpat.

Sigueu respectuosos amb els veïns i limiteu el volum de la música.

Descàrregues

  • 1
  • EstadesConsulta disponibilitat