Buscador Avançat

No trobes el que estàs buscant?
Posa't en contacte amb nosaltres i resoldrem el teu dubte.

Àrea de client

Ja tens un compte?

Punts comuns a totes les estades

Índex

La reserva

La diversitat de necessitats dels grups grans fan que responsabilitzar-se de la reserva sigui un acte amb compromís. Per aixó no acceptem reserva directa d’allotjament i us guardem la data mentre us decidiu i fins i tot ens encanta que ens vingueu a visitar. Per aixó en el calendari pot haver-hi dates lliures però sol·licitades. En aquest sentit si durant el temps que us decidim ens entra una petició per la mateixa data us avisarem i us donem pocs dies perquè us decidim. De la mateixa manera, si finalment declina la nostra casa, us agraïm que ens ho comuniquem.

Per norma general, qualsevol reserva és formalització mitjançant el compromís entre ambdues parts. Per confirmar la reserva de l’estada es podrà demanar una paga i senyal del 30% de l’import total a facturar i el resta del pagament és líquid a la mateixa casa quan s’arriba, fent la “FACTURA” corresponent, o bé per transferència bancària. Si s’ha fet la reserva i es cancel·la per motius justificats amb més de 30 dies, es retornarà la paga i senyal. Si es comunica amb entre 7 i 15 dies d’antelació, com a mínim es retornarà el 50% del import de la paga i senyal i si es comunica en els 7 dies anteriors a la data d’arribada, la paga i senyal podrà quedar a la nostra disposició si els motius no són de causa major i justificables.Actuarem igual en el cas d’un escurçament no justificat de l’estada.

També, per norma general perquè sempre es pot mirar de coordinar altres possibilitats, si l’allotjament està reservat per aquell dia, l’hora de sortida és abans de les 11 del matí i la d’arribada és a partir de les 4 de la tarda. Consultar per a l’admissió d’animals de companyia però en principi es permeten. No es permet l’allotjament i la utilització de les instal·lacions per a un nombre major de persones del que s’ha acordat. La responsabilitat civil no cobreix persones no allotjades.

El número IBAN de BANC SABADELL on cal ingressar la bestreta per confirmar la reserva és: ES43 0081 0360 1100 0126 7629. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que la informació facilitada passarà a formar part de la base de dades d ‘ El Salt … , per a la gestió administrativa i publicitat del nostre establiment. Té dret a accedir a aquesta informació i cancel·lar-la o rectificar-la dirigint-se a adnelsalt@gmail.com. Li garantim l’adopció de les mesures adients per assegurar el tractament confidencial de les seves dades.

Preus

1. Allotjament amb dret a cuina: 25 € nit i persona

De març a novembre: mínim dues nits o 1000 €

De novembre a febrer: mínim una nit o 600 €

2. Servei de menjador (sempre complint el mínim de l’allotjament)
Pensió completa: 25 €

Dinar / sopar i esmorzar: 18 € 1er dia i 15 € el 2on.

Esmorzar: 5,5 €

Àpat a part: 14 €

3. Estades de dia / visitants (persones que no pernocten ni els fem el menjar): mínim per dia de 150 € a raó de:

Els primers 15 visitants: 6 €

A partir de 15 visitants: 5 €

4. Comunitat educativa, entitats de lleure i entre setmana: 15 € la primera nit i 12 € la segona.

Què cal portar per dormir?

A casa trobareu el llit amb la funda del matalaç, el coixí i la manta.

Heu de portar: coixinera, un llençol de sota i un de sobre o sac.

Lloguer de llençols: 1,75 € llençol i 0,75 € la coixinera.

Fiança p

Es possible que per a grups de joves us demanem fiança per tal de garantir que deixeu la casa recollida i neta

Normes interiors

Prohibit portar equips de música perqupe a casa en tenim a dintre i fora. Amb la reserva esteu obligats a respectar el reglament de règim intern.

EstadesConsulta disponibilitat