Tenim un objectiuQue totes les estades siguin una experiència a repetir

 

Tan si veniu amb la família, amb els amics o amb els de la feina, tenim un servei adaptat a les vostres necessitats.  

El SALT s'ha concebut expressament per a que els grups pogueu ser autònoms i autosuficients. Els espais són còmodes i pràctics per a la vida en grup. La familiaritat del Cesc i la Jose (els masovers) i els serveis que us oferim per ajudar-vos a fer la vostra experiència a repetir.

A El SALT us ajudem a fer possible allò que us semblava impossible perquè creiem en la funció social de les cases de colònies i pensem que tothom té dret a poder gaudir de les possibilitats que ofereix la casa i el seu entorn fabulós. Per això, no tenim cap servei preconcebut, tindrà-se és econòmic (consultar mínims) i quelcom que es desitgi és possible preparar-ho sempre sota les paraigües dels nostres valors. A EL SALT, organitzar i preparar l'estada és sinònim d'habilitar-se i fer-se competent en tot que es desenvolupa. És implícitament viure i formar-se en la pedagogia del lleure i l'educació ambiental. 


 

TIPUS D'ESTADESJa siguin entre setmana o en cap de setmana

Celebracions formals

" EL SALT és una casa de colònies i com a tal no té cap servei preconcebut. Per les celebracions, el nostre objectiu és ajudar-vos a que la vostra sigui com la desitgeu: d'allò més autèntica, personalitzada i assequible en un lloc extraordinari. Estarem encantats de poder-vos servir i ens alegra que ens hagin recomanat !!!. Sol·licita'ns informació i contactarem amb altres per oferir-vos una informació més ajustada amb idees, fotografies i opcions.  

 Comunitat educativa

El projecte A.CAMP és la nostra proposta educativa adreçada a escoles, instituts i entitats de lleure i la idea educativa del projecte és el següent: quan més us preparem l'estada, més econòmica us surt al mateix temps que més valors, competències i aprenenatges s'ssoleixen. El cost de l'estada és inversament proporcional a l'assumpció de responsabilitats en la preparació de la mateixa i directament proporcional a l'adquisició d'aprenentatges i competències. Consulta l'apartat del menú "Colònies" per a més informació. 

Famílies  

El SALT és una casa de colònies i s'ha concebut expressament per a que els grups (entitats, escoles i grups) pugueu ser autònoms i autosuficients. Els espais són còmodes i gaudir-els amb el compromís per a la sostenibilitat i el respecte per l'entorn és quelcom que viu amb l'educació ambiental perquè és competent i responsable. La familiaritat del Cesc i la Jose (els masovers) i els serveis que us oferim per ajudar-vos a fer la vostra experiència a repetir.

Empreses

Estrènyer llaços, comunicar resultats i plans de futur, a treballadors en un ambient diferent i treballar la cohesió de grup són tasques laborals que necessiten sortir de l'habitualitat. Hi ha moltes maneres de portar-les al terme, però EL SALT és un espai idoni per aconseguir-ho i ens encanta poder-ajudar. Tenim l'entorn, tenim propostes d'activitats adaptades a cada tipus de grup i tenim lletres en diferents habitacions! 

Consulta la disponibilitat i preusI posa't en contacte amb nosaltres

 

preus

 

 1. Allotjament amb dret a cuina

     25 € nit i persona 

     De març a novembre: mínim dues nits o 1000 €

     De novembre a febrer: mínim una nit o 600 €  

 

2. Servei de menjador (sempre complint el mínim de l'allotjament)  

     Pensió complerta: 25 €  

     Dinar / sopar i esmorzar: 18 € 1er dia i 15 € el 2on. 

     Esmorzar: 5,5 €

     Àpat a part: 14 €      

 

3. Estades de dia / visitants (persones que no pernocten ni els fem el menjar). 

     Mínim per dia de 150 € a raó de:  

     Els primers 15 visitants: 6 € 

     A partir de 15 visitants: 5 €

 

 4. Comunitat educativa, entitats de lleure i entre setmana. 

     15 € la primera nit i 12 € la segona.

 

 5. Què cal portar per dormir?

    A casa trobareu el llit amb la funda del matalaç, el coixí i la manta. 

    Heu de portar: coixinera, un llençol de sota i un de sobre o sac.

    Lloguer de llençols: 1,75 € llençol i 0,75 € la coixinera. 

 

 

 

 

6. La reserva

La diversitat de necessitats dels grups grans fan que responsabilitzar-se de la reserva sigui un acte amb compromís. Per aixó no acceptem reserva directa d'allotjament i us guardem la data mentre us decidiu i fins i tot ens encanta que ens vingueu a visitar. Per aixó en el calendari pot haver-hi dates lliures però sol·licitades. En aquest sentit si durant el temps que us decidim ens entra una petició per la mateixa data us avisarem i us donem pocs dies perquè us decidim. De la mateixa manera, si finalment declina la nostra casa, us agraïm que ens ho comuniquem.   

Per norma general, qualsevol reserva és formalització mitjançant el compromís entre ambdues parts. Per confirmar la reserva de l’estada es podrà demanar una paga i senyal del 30% de l’import total a facturar i el resta del pagament és líquid a la mateixa casa quan s’arriba, fent la “FACTURA” corresponent, o bé per transferència bancària. Si s’ha fet la reserva i es cancel·la per motius justificats amb més de 30 dies, es retornarà la paga i senyal. Si es comunica amb entre 7 i 15 dies d'antelació, com a mínim es retornarà el 50% del import de la paga i senyal i si es comunica en els 7 dies anteriors a la data d'arribada, la paga i senyal podrà quedar a la nostra disposició si els motius no són de causa major i justificables.Actuarem igual en el cas d’un escurçament no justificat de l’estada.

També, per norma general perquè sempre es pot mirar de coordinar altres possibilitats, si l'allotjament està reservat per aquell dia, l'hora de sortida és abans de les 11 del matí i la d'arribada és a partir de les 4 de la tarda. Consultar per a l'admissió d'animals de companyia però en principi es permeten. No es permet l'allotjament i la utilització de les instal·lacions per a un nombre major de persones del que s'ha acordat. La responsabilitat civil no cobreix persones no allotjades.

El número IBAN de BANC SABADELL on cal ingressar la bestreta per confirmar la reserva és: ES43 0081 0360 1100 0126 7629. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que la informació facilitada passarà a formar part de la base de dades d '  El Salt ...   , per a la gestió administrativa i publicitat del nostre establiment. Té dret a accedir a aquesta informació i cancel·lar-la o rectificar-la dirigint-se a adnelsalt@gmail.com. Li garantim l'adopció de les mesures adients per assegurar el tractament confidencial de les seves dades.

 

7. Fiança 

Es possible que per a grups de joves us demanem fiança per tal de garantir que deixeu la casa recollida i neta 

 

8. Grups de joves menors de 20 anys 

Per norma general quan l'edat mitjana del grup no supera els 20 anys i vénen sense monitors, nosaltres ens encarreguem de fer-els el sopar.  

 

9. Normes interiors

Prohibit portar equips de música perqupe a casa en tenim a dintre i fora. Amb la reserva esteu obligats a respectar el reglament de règim intern.